HR

Har du brug for at få dine kompetencer skræpet omkring de bløde værdier i en organisation - coaching, positiv psykologi og meget mere, så kig nærmere i vores udbud af kurser der træner dig i mening og retning inden for HR området.

Anerkendende og udviklende MUS

Anerkendende og udviklende MUS ivmus4617

1 dage
Ledernes interesseorganisation Lederne har i januar 2016 udgivet undersøgelsen ”Ledelsesudfordringer de tre kommende år”. Ifølge Lederne er en af de kommende års vigtigste lederudfordringer udvikling og fastholdelse af medarbejdere! ”Udvikling og fastholdelse af gode medarbejdere er den ledelses-opgave som flest ledere tillægger stor eller meget stor betydning de næste tre år, og mere end otte ud af ti svarer, at udvikling af organisationen/ afdelingen, effektivisering af arbej..
  • 925,00 DKK
Nr. ivmus4617
14 Nov - 14 Nov 2017
Køge
Får du valuta for kursuskronerne

Får du valuta for kursuskronerne ivvaluta4317

12 dage
”Effekten af mange voksenuddannelsesforløb er begrænset. Effekten målt som anvendelse af det, der blev lært i undervisningen. Med andre ord, der er for lidt transfer.” Bjarne Wahlgren, publikationen ”Transfer mellem uddannelse og arbejde” 2009 Kurset retter fokus mod de forhold, der har betydning for, om der kan ske transfer – altså fokus på at understøtte, at deltagere i efteruddannelse også anvender deres nye kompetencer efterfølgende. Kurset henvender sig til både ledere og HR-me..
  • 1.200,00 DKK
Nr. ivvaluta4317
26 Okt - 26 Okt 2017
Køge
Positiv psykologi i praksis

Positiv psykologi i praksis ivpospsy4817

1 dage
Hvad skal der til for, at du kan opleve glæde og energi hver dag? Brug to dage og få fem hurtige redskaber, der kan skabe varige forandringer i dit liv. Positiv psykologi er det videnskabelige studie af, hvad der gør personer og samfund i stand til at trives. Positiv psykologi beskæftiger sig med at studere fænomener omkring glæde og trivsel og giver bud på, hvordan glæde og trivsel kan skabes, frem for den traditionelle psykologi, som har forsket i det syge og de mørkere sider af livet. ..
  • 5.500,00 DKK
Nr. ivpospsy4817
27 Nov - 27 Nov 2017
Køge
Stresshåndtering

Stresshåndtering ivstress5017

1 dage
Som leder kan det være en udfordring at vide, hvordan man skal forholde sig, når man oplever medarbejdere, der rammes af stress. På dette kursus fokuserer vi både på håndteringen af stressramte og på, hvordan man som leder aktivt kan arbejde med at forebygge stress. På kurset vil der være fokus på at forebygge stress og komme den i forkøbet samtidig med, at du får effektive redskaber til at hjælpe personer, der er ramt af stress. Som leder eller del af en ledelsesfunktion lærer du at anven..
  • 5.500,00 DKK
Nr. ivstress5017
12 Dec - 12 Dec 2017
Køge
Viser 1 til 4 af 4 (1 Sider)