Kommunikation

Kommunikation & sprog er vigtige redskaber i enhver sammenhæng – både professionet og i privatsfæren.
Se nærmere på vores udbud af kurser nedenfor, hvis du ønsker at berige dit arbejdsliv med en redskaber inden for fx effektiv kommunikation, coaching, argumentation, samtaletræning og konflikthåndtering.

Du lærer at formidle budskaber klart, konstruktivt og præcist, så du er i stand til at varetage daglige skriftlige, digitale og sproglige kommunikationsopgaver og samtidig nå din målgruppe.
I oversigten finder du også kurser i fremmedsprog, hvor du bliver klædt på til at bruge sproget målrettet. Skal din virksomhed ind på et nyt eksportmarked tilbyder vi også interne effektive og målrettede sprogforløb.
Kontakt os meget gerne for yderligere information.

Den vanskelige samtale

Den vanskelige samtale ivsamtal4817

1 dage
Som leder kan det at skulle formidle et svært budskab eller tale om et vanskeligt emne være en svær opgave. Det kræver forberedelse, omtanke og viden om egne reaktionsmønstre. På kurset fokuserer vi på de situationer, hvor du som leder skal formidle et svært budskab eller tale om et vanskeligt emne. Vi arbejder med, hvordan man kan skabe en konstruktiv dialog. Kurset giver dig konkrete teknikker og redskaber til alle faser i processen. Kurset henvender sig til ledere, der har samtaler med me..
  • 5.500,00 DKK
Nr. ivsamtal4817
30 Nov - 30 Nov -0001
Får du valuta for kursuskronerne

Får du valuta for kursuskronerne ivvaluta4317

12 dage
”Effekten af mange voksenuddannelsesforløb er begrænset. Effekten målt som anvendelse af det, der blev lært i undervisningen. Med andre ord, der er for lidt transfer.” Bjarne Wahlgren, publikationen ”Transfer mellem uddannelse og arbejde” 2009 Kurset retter fokus mod de forhold, der har betydning for, om der kan ske transfer – altså fokus på at understøtte, at deltagere i efteruddannelse også anvender deres nye kompetencer efterfølgende. Kurset henvender sig til både ledere og HR-me..
  • 1.200,00 DKK
Nr. ivvaluta4317
26 Okt - 26 Okt 2017
Køge
Indtag scenen - fra nervøsitet til karisma

Indtag scenen - fra nervøsitet til karisma ivindtag4817

1 dage
Evnen til at kommunikere dine budskaber klart er basis for, at dine lyttere kan forstå og huske dit budskab. Når du er komfortabel med at tage ordet og ved, hvordan du fysisk og mentalt skruer op for dit nærvær og din gennemslagskraft, kan du yde den indsats, du ønsker, både til gavn for dig selv og for din virksomhed. Formålet med kurset er at give dig viden om og redskaber til at tage ordet med sikkerhed, intensitet og nærvær til møder, når du skal holde præsentationer og i andre sammenhænge, ..
  • 5.500,00 DKK
Nr. ivindtag4817
28 Nov - 28 Nov 2017
Køge
Ledelse uden formelt ansvar

Ledelse uden formelt ansvar ivledup4117

0 dage
At indtage en ledelsesmæssig rolle uden at have det formelle ledelsesansvar kan være en stor udfordring. Det kan fx være som koordinator, projektleder, specialist eller tovholder, hvor du er afhængig af andres indsats og ansvarsfølelse for at nå i mål. Om kurset Når du er leder uden at have det formelle ledelsesansvar, er det vigtigste redskab dig selv i form af din gennemslagskraft og evne til at skabe følgeskab. På kurset arbejder vi derfor med emner som anerkendende kommunikation..
  • 7.000,00 DKK
Nr. ivledup4117
11 Okt - 11 Okt 2017
Køge
Mødefacilitering

Mødefacilitering ivmøde4517

0 dage
Hvordan skaber du møder med mening og retning, som giver værdi for deltagerne og opleves meningsfulde? Om kurset Kurset henvender sig til dig, der ønsker at udvikle tanker og metoder om værdiskabende og lærende møder.  Du kommer til at arbejde med praktiske øvelser og opleve på egen krop, hvordan mødefacilitering kan skabe fremdrift og konkret indhold til gavn for deltagerne. Kurset giver dig modeller og redskaber til at skabe bedre møder med værdi og mening for dine møde..
  • 5.500,00 DKK
Nr. ivmøde4517
10 Nov - 10 Nov 2017
Køge
Positiv psykologi i praksis

Positiv psykologi i praksis ivpospsy4817

1 dage
Hvad skal der til for, at du kan opleve glæde og energi hver dag? Brug to dage og få fem hurtige redskaber, der kan skabe varige forandringer i dit liv. Positiv psykologi er det videnskabelige studie af, hvad der gør personer og samfund i stand til at trives. Positiv psykologi beskæftiger sig med at studere fænomener omkring glæde og trivsel og giver bud på, hvordan glæde og trivsel kan skabes, frem for den traditionelle psykologi, som har forsket i det syge og de mørkere sider af livet. ..
  • 5.500,00 DKK
Nr. ivpospsy4817
27 Nov - 27 Nov 2017
Køge
Vil du bruge Facebook professionelt?

Vil du bruge Facebook professionelt? ivfb4017

28 dage
2,5 dages kursus vil gøre dig mere sikker og fortrolig med Facebook. Tag salgsarbejdet med på dette kursus hvor du bliver endnu skarpere til Facebook du får værktøjer til at arbejde strategisk med Facebook i forhold til salg? du skaber relevans i forhold til din kundegruppe du får de nyeste tips og tricks Der er mange myter om Facebook, men alle data og statistikker viser, at en aktiv og målrettet profil på Facebook øger salg og relationer til dine kunder. Dine kundegrupp..
  • 4.700,00 DKK
Nr. ivfb4017
04 Okt - 04 Okt 2017
Køge
Viser 1 til 7 af 7 (1 Sider)