Personlig udvikling

Har du brug for at blive stærkere i din kommunikation? Vil du blive bedre til at se din organisation mere strategisk? Vil du klædes på til at føre bedre samtaler?

Vi udbyder en bred portefølje af kurser der kan styrke dig i din personlige udvikling.
Klik dig på opdagelse i vores udbud af kurser og uddannelser nedenfor - eller kontakt os gerne ved spørgsmål.

Den vanskelige samtale

Den vanskelige samtale ivsamtal4817

1 dage
Som leder kan det at skulle formidle et svært budskab eller tale om et vanskeligt emne være en svær opgave. Det kræver forberedelse, omtanke og viden om egne reaktionsmønstre. På kurset fokuserer vi på de situationer, hvor du som leder skal formidle et svært budskab eller tale om et vanskeligt emne. Vi arbejder med, hvordan man kan skabe en konstruktiv dialog. Kurset giver dig konkrete teknikker og redskaber til alle faser i processen. Kurset henvender sig til ledere, der har samtaler med me..
  • 5.500,00 DKK
Nr. ivsamtal4817
30 Nov - 30 Nov -0001
Får du valuta for kursuskronerne

Får du valuta for kursuskronerne ivvaluta4317

12 dage
”Effekten af mange voksenuddannelsesforløb er begrænset. Effekten målt som anvendelse af det, der blev lært i undervisningen. Med andre ord, der er for lidt transfer.” Bjarne Wahlgren, publikationen ”Transfer mellem uddannelse og arbejde” 2009 Kurset retter fokus mod de forhold, der har betydning for, om der kan ske transfer – altså fokus på at understøtte, at deltagere i efteruddannelse også anvender deres nye kompetencer efterfølgende. Kurset henvender sig til både ledere og HR-me..
  • 1.200,00 DKK
Nr. ivvaluta4317
26 Okt - 26 Okt 2017
Køge
Hvad vil du opnå med dit lederskab?

Hvad vil du opnå med dit lederskab? ivopnaa0218

140 dage
Kurset henvender sig til nye, men også mere erfarne ledere, der gerne vil kvalificere deres lederskab med nye og friske input og værktøjer indenfor ledelse. Kurset er også henvendt til dig, der savner ledersparring i hverdagen til at løse de mange udfordringer og opgaver. Undervisningsform Forløbet afvikles som blended learning. Dvs. dele af undervisningen foregår som kursus ansigt-til-ansigt, og dele foregår som e-læring, hvor du kan arbejde på selvvalgte tidspunkter. Der veksles mellem teo..
  • 10.500,00 DKK
Nr. ivopnaa0218
08 Jan - 08 Jan 2018
Køge
Indtag scenen - fra nervøsitet til karisma

Indtag scenen - fra nervøsitet til karisma ivindtag4817

1 dage
Evnen til at kommunikere dine budskaber klart er basis for, at dine lyttere kan forstå og huske dit budskab. Når du er komfortabel med at tage ordet og ved, hvordan du fysisk og mentalt skruer op for dit nærvær og din gennemslagskraft, kan du yde den indsats, du ønsker, både til gavn for dig selv og for din virksomhed. Formålet med kurset er at give dig viden om og redskaber til at tage ordet med sikkerhed, intensitet og nærvær til møder, når du skal holde præsentationer og i andre sammenhænge, ..
  • 5.500,00 DKK
Nr. ivindtag4817
28 Nov - 28 Nov 2017
Køge
Ledelse uden formelt ansvar

Ledelse uden formelt ansvar ivledup4117

0 dage
At indtage en ledelsesmæssig rolle uden at have det formelle ledelsesansvar kan være en stor udfordring. Det kan fx være som koordinator, projektleder, specialist eller tovholder, hvor du er afhængig af andres indsats og ansvarsfølelse for at nå i mål. Om kurset Når du er leder uden at have det formelle ledelsesansvar, er det vigtigste redskab dig selv i form af din gennemslagskraft og evne til at skabe følgeskab. På kurset arbejder vi derfor med emner som anerkendende kommunikation..
  • 7.000,00 DKK
Nr. ivledup4117
11 Okt - 11 Okt 2017
Køge
Positiv psykologi i praksis

Positiv psykologi i praksis ivpospsy4817

1 dage
Hvad skal der til for, at du kan opleve glæde og energi hver dag? Brug to dage og få fem hurtige redskaber, der kan skabe varige forandringer i dit liv. Positiv psykologi er det videnskabelige studie af, hvad der gør personer og samfund i stand til at trives. Positiv psykologi beskæftiger sig med at studere fænomener omkring glæde og trivsel og giver bud på, hvordan glæde og trivsel kan skabes, frem for den traditionelle psykologi, som har forsket i det syge og de mørkere sider af livet. ..
  • 5.500,00 DKK
Nr. ivpospsy4817
27 Nov - 27 Nov 2017
Køge
Stresshåndtering

Stresshåndtering ivstress5017

1 dage
Som leder kan det være en udfordring at vide, hvordan man skal forholde sig, når man oplever medarbejdere, der rammes af stress. På dette kursus fokuserer vi både på håndteringen af stressramte og på, hvordan man som leder aktivt kan arbejde med at forebygge stress. På kurset vil der være fokus på at forebygge stress og komme den i forkøbet samtidig med, at du får effektive redskaber til at hjælpe personer, der er ramt af stress. Som leder eller del af en ledelsesfunktion lærer du at anven..
  • 5.500,00 DKK
Nr. ivstress5017
12 Dec - 12 Dec 2017
Køge
Viser 1 til 7 af 7 (1 Sider)