AV til nybygget luksushotel Alsik

AV til nybygget luksushotel Alsik

december 10, 2019

Sønderborg har fået et nyt vartegn på havnefronten – det nye Alsik Hotel & Spa. Det 4-stjernede hotel på 19 etager er fyldt med luksus også AV-mæssigt. Kom med indenfor…

Totalleverandør til Alsik

Bygherren ønskede en totalleverandør, der kunne stå for den fulde integration af AV-løsningen med fokus på kvalitet, design og driftssikkerhed.

Vi har leveret og installeret AV-løsningerne til hele hotellet fra det 1.500 m2 store event- og konferenceareal til infosystem og skærme i reception og fitness studio, stemningsbilleder i Spa-område, biograf i Kids Area, lyd i restaurant og loungeområde og meget mere.
Alsik Hotel & Spa åbnede i maj måned. En super spændende opgave at udstyre et nybygget luksushotel med state-of-the-art AV. Vi er stolte af at være leverandør til Alsik.

Oplev Alsik Hotel & Spa på TV

Måske du allerede har oplevet Alsik i udsendelserne på TV3 om ”Koch’en på toppen”? Det er en ny serie om hverdagen og de store begivenheder på Alsik med kokken Jesper Koch som frontfigur. Ellers kan vi anbefale at kigge med – så kan du få glimt af vores AV-udstyr rundt omkring på hotellet.

Se alle billederne og hele vores case story om Alsik Hotel & Spa her.

          

Andre nyheder

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.